Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben

Összeszerelt 40m Szuper RM Rock Atka QRP CW Adó Telegraph Rövidhullámú + Ügyben

14 343 Ft 13 627 Ft
Készleten
t154660

Bemutató Tábla Típusa: KAR
Funkció: Egyéb
Elem Típusa: MP3 lejátszó Tartozékok, Készletek
Kompatibilis Készülékek Márka: Egyéb
Márka Név: HQXRTEK

 • Leírás:

  Szuper polip (Super RM) volt az első, 2002-ben elindult az amerikai Egyesült Államok által SWL Laboratóriumi, korábbi nevén a Rock Atka "lett népszerű az Egyesült Államokban, nevében egyenesen a vevőt!Eladta akár 6000 egység. 2, 3 évvel ezelőtt a hazai, helyi átalakulás a hazai rajongók, egy "Szuper polip, pedig kétszer is megjelent a Rádió magazin, sok hazai SONKA kedvenc.

  Kiki stúdióban, a régi fórumon alapján a polip, STC12C4052, mint a fő chip, hozzátéve, fogadó számítógép kiegészítő funkciók, rugalmas belépési kódok automatikusan beírása oldalon tonális rugalmasság állítsa be a sebességet, a haj kód csomag az étterem fejlesztési, valamint a tényleges használat Rögzített számos kulcsfontosságú kérdések, miután több hibakeresés, mielőtt megalakult a jelenlegi verzió.

  Kulcs Mutatók

  Áramellátás: akkumulátor 12V vagy lineáris szabályozott tápegység (ajánlott)

  Antenna: 50 ohm, kiegyensúlyozatlan

  Átviteli teljesítmény: 6W (9V-os tápegység), 8W (12V-os)

  Frekvencia: adó helyi oszcillátor frekvencia: 7023 kHz; kap a helyi oszcillátor frekvencia: kb 7023-7026 KHz

  Működési mód: CW

  Használat

  Mert ez a gép a közvetlen konverzió adó, anti-interferencia, szelektivitás nem lehet összehasonlítani a super heterodyne vevő, szükséges, hogy használja, nem rosszabb, mint a hossza egy félhullámú dipól antenna, Általános Feltételek kommunikációs távolság mintegy 500 km-re, a biztonság, a nagyobb távolság attól függ, hogy a terjedési környezet, valamint a működési készségek az üzemeltető.

  Eset

  Áramkör lehet helyezni közvetlenül a méret 83mm * 33mm * 110mm standard alumínium váz, standard alumínium váz Vásárolni, vagy, hogy a saját.

  Konfigurációs szoftver

  Keresztül az RS232 soros port, valamint egy SZÁMÍTÓGÉP csatlakozik az online konfigurációs kód sebessége a hang frekvencia maximális munkaidő, soros tipp, hogy maradjon idő.

  Automata sebességváltó-kódot, majd a billentyűzet használatával, ahelyett, hogy key bemenet.

  Fő Funkciók

  K5: automata váltó tároló száma

  K4: a jobb oldalon hang frekvencia

  K3: csökkenti az oldalon hang frekvencia

  2: növelje az átviteli sebesség

  K1: csökkentik a tüzet

  Csomag tartalma : 1x Asssemble tábla-ügy

  Címkék: cw rádió adó-vevő, sdr, dmx splitter, saab rádió készlet, ccw, kit rádió, réz tv antenna, hf ssb adó, iptv m3u, qrp.

 • Vélemények (1)

  • Amciokas

   Produto chegou no prazo. Bom atendimento. Produto funciona maravilhosamente. Recomendo

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek