Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga

Lineáris Vasúti 12mm Lineáris Tengely + Lineáris csapágyház SCS12UU + Lineáris Vasúti Bilincs SK12 DIY CNC Routerek Mills Eszterga

14 700 Ft
Készleten
t24

Modell Száma: SCS12
Tanúsítási: Egyik SEM
Származás: KN - (Eredetű)
Útmutató Szélességét vagy Átmérő: 12mm
Hossza: 200-1150mm
Márka Név: CPDXK

 • A csomag kerül kiszállításra a megrendelés címre, ezért kérjük, ellenőrizze, hogy a cím, telefon-szám, helyes;

  Az ügyfelek felelősek azért, hogy egyéni díjakat, behozatali díj, vám, az adók által felszámított az országból, Ha nem biztos benne, hogy az egyéni szabályokat, kérjük, ellenőrizze az egyéni első; Ha bármilyen más kérdése van, vagy szeretné, hogy egy megfelelő szállítási módot a saját, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

  A csomag tartalmazza: 12mm lineáris tengely, 2db

  lineáris csapágy ház SCS12, 4db

  lineáris vasúti bilincs SK12,4db

  A hossza lehet vágni, mint bármely hossza, ha kell, hogy más hossza, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

  1.a megrendelést követően 3 munkanapon belül megkapta a fizetést, de késlelteti fog történni, mint a tároló változások minden pillanatban, ha sürgősen szükséged van rá, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba előzetesen ellenőrizze, hogy a raktáron.

  2.Ha nem találja meg a szállítási módot szeretne, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon.Magam választom ki a megfelelő szállítási módot a megrendelés.

  3.A csomag kerül kiszállításra a megrendelés címre, ezért kérjük, ellenőrizze, hogy a cím vagy telefonszám helyes. 4.Kérjük, kövesse nyomon a csomagot a következő weboldal segítségével a nyomon követési számot:

  www.17track.net/en (Másolni a böngésző megnyitása)

  Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérem adjon visszajelzést 5 csillagos minősítést észrevétele, akkor megköszönném.Mert a hozzászólások nagyon fontos ebben a szakmában.

  Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémát időben.Köszönöm a támogatást, köszönöm.

  Címkék: cnc lineáris vasúti készlet, sk10, 8mm-es tengely, Lineáris, cnc router, sc12uu, lineáris guid vasúti, cnc mini, cnc, hgh20 vasúti.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek