PS4 fülhallgató PS4 fülhallgató PS4 fülhallgató

PS4 fülhallgató

1 938 Ft
Készleten
t338

Márka Név: Egyik SEM

 • Vezetékes PS4 fülhallgatót Úgy tervezték, hogy csatlakoztassa a GamePad DualShock 4. ennek segítségével kommunikál a többi felhasználó alatt halad.Mindketten hallani, mit mondanak, beszélek velük.

  Azt is hallottam, minden, ami történik a játék.Mivel a készülék csatlakozik a vezeték nélküli vezérlő, ez bárhol lehet relatív, hogy a képernyőn.Figyelj, hogy mi történik a játék, beszélgetés a barátokkal

  A fülhallgató van szerelve egy in-ear fülhallgató.Lesz kényelmes a használata a készülék, függetlenül attól, hogy az alak a füle.A fülhallgató bezárja a bejáratnál, hogy a meghallgatás csatorna, de nem adja meg.Ez a kialakítás alkalmas azok számára, akik szeretnék hallani, hogy mi történik a játékban, kommunikálni a felhasználók, de ugyanakkor nem izolálni magukat teljesen a külső környezet.

  A készülék képes rögzíteni a ruhákat egy klip.Így fix a mikrofon, illetve vezeték helyzetben volt.Ugyanakkor lesz kényelmesebb használni a fülhallgató, a kár veszélyét, hogy a drót a játék során csökken.

  A távoli vannak gombok, illetve kikapcsolja a készüléket, valamint a hangerőszabályzó.Ez egy beépített mikrofon.

  A kábel hossza: 1,2 m.Ez elég ahhoz, hogy csatlakoztassa a készüléket a GamePad, valamint a cselekvési szabadságot, a játék során.

  Csatlakoztassa a fülhallgatót DualShock 4 helyezze be a mini-jack csatlakozó is található egy hasonló aljzat a vezérlő.Nem található az alján a front panelen között kezeli.

  Alapértelmezés szerint, csupán a hang a voice chat jelenik meg a fülhallgató.Ha hallani akarja a fülhallgató, illetve, hogy mi történik a játék, a hangbeállítások a PS4. Nyomja meg a PS gombot (ez található között a stílusok).A megnyíló menüben válassza ki az "állítsa be eszközök", majd-"fejhallgató kimenet".Változás a paraméter értéke hangzik.

  Címkék: ps vr bőr, játék füst ps4, modbo chip 50, matrica apex ps4, tartozékok gamepad, egér, billentyűzet apex ps4, titán nyelv, kiaomi zenekar 5, xim4 apex ps4, 100 sf.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek