Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó

Digitális Autós GPS Sebességmérő HUD MPH / KM/h fordulatszám-túllépés Figyelmeztetés Autó, Kerékpár, Motorkerékpár, Head Up Display Autó

5 468 Ft 4 649 Ft
Készleten
t363

Származás: KN - (Eredetű)
Okos Készülék: No
Az Akkumulátor Élettartama: 20-29 Óra
Márka Név: faroot

 • A csomag Tartalma 1XGPS HUD sebességmérő 1XUSB kábel 1XInstallation tartozékok 1X Használati Útmutató Funkció: 1) Head-up kijelző a driving speed 2) a Vezetési idő kilométer számítás kijelző 3) Easy Setup--Plug & Play - át az Energiát a jármű szivargyújtó.Nem professional telepítése szükséges. 4) Kompatibilis minden Teherautók & Motorkerékpárok, valamint kerékpár.Használja a GPS jel vezetett számítás.Nem kábelezés szükséges, hogy a VSS (a jármű sebessége jel). 5) Kijelző MPH vagy KM/h-6) Automatikus fényerő keresztül érzékelő Day & Night vezetés. 7) a Jármű haladási sebesség kijelző.Zöld színű sebesség kijelző, könnyen a szem. 8)-sebesség Riasztás beállítása. 9) Teljes kilométer kijelző után a kocsi megáll. 10) Magasság kijelző.C: 333 lásd Fejjel lefelé megjelenítési mód, a tartalom lesz a képernyőn látható, fejjel lefelé, annak érdekében, hogy illeszkedjen az adott helyzetben a kocsiban, például a front mögött visszapillantó tükörben. (egyes jármű modelleknél) 3. Állítsa a sebesség mérő egység (KM vagy Mérföld): A Hosszú nyomja meg az Enter gombot, ha látod száma 100 jelenik meg a képernyőn, ami azt jelenti, KM/h, B: Hosszan nyomja meg az Enter gombot, ha látod szám 161 jelenik meg a képernyőn, ami azt jelenti, MPH C: Az alapértelmezett sebesség mérő egység beállítása KM/h Vezetés adatsor megjelenítése 1. Rendszer indul számító teljes vezetési időt futott, amikor a készülék be van kapcsolva. 2. Parkolás az idő nem szerepel a számításokban annak érdekében, hogy növelje az adatok pontosságát. 3. Fogyasztása kevesebb, mint 1 km tekinthető érvénytelen adatok 4. Ha a jármű megáll pár másodpercre, látni fogja adatok jelennek meg a képernyőn, annak érdekében is, mint a teljes futott, majd a teljes vezetési időt percben. 5. Minden vezetési adat törlődik, ha a jármű motorját, valamint a rendszerindítsa el a számítást újra, amikor a kocsi hatalom folytatta.Termék paraméterek Modell: C80 Szín: Fekete, Anyaga: ABS+PC Méret: 150*59*16mm Képernyő Mérete Kb.101*55mm Bemeneti VoltageV5V Bemeneti Áram DC 50-120mA használati Útmutató: 1. Állítsa a sebesség riasztás arány A: Nyomja meg a Fel Gombot, vagy Le Gombot, hogy növelje, vagy csökkentse a sebességet árfolyam B: Az alapértelmezett riasztási sebesség sebesség 120KM/h 2. Megjelenítési mód: Nyomja meg az Enter gombot, akkor megjelenik a számok 111 222 333 jelennek meg a képernyőn Egy: 111 utal, hogy a Normál megjelenítési mód, a tartalom lesz a képernyőn látható normál állapotban.B: 222 lásd Tükröző megjelenítési mód, a tartalom lesz a képernyőn látható, a másik oldalon annak érdekében, hogy tükröződik a szélvédő megfelelően.Fáradtság Vezetés Riasztás minden órán belül, a rendszer indítja a fáradtság vezetés riasztás folyamatos vezetési idő jelenik meg, annak érdekében, hogy emlékeztesse sofőrje, hogy elkerülje az álmos-vezetés.Például: 001 azt jelenti, hogy egy óra folyamatos vezetés, 002 azt jelenti, hogy két óra folyamatos vezetés stb.

  Vége Sebesség Riasztás 1. Beállíthatjuk, hogy a vége sebesség riasztás arány (lásd a IV használati Útmutató) 2. Egy háromszor Sípoló hang riasztás akkor aktiválódik, amikor túl gyorsan történik. 3. Nincs több riasztás akkor aktiválódik, amikor át-fordulatszám észlelése esetén folyamatos.

  1.Elfogadjuk, Alipay csak. 2.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor Alipay. 3.Fizetési kell kapott követő 7 munkanapon belül aukció záró. 4.Mi a hajó, hogy a vatera piacterén vagy Alipay címét.Kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig Alipay cím helyes-e, mielőtt fizetni.

  Címkék: speedomet, gp tracker, hud kijelzőt autó gps-univerzális, hud vezeték nélküli, autó kijelző hud, hud, pioneer képernyőn érintse meg, tracker, harley kilométer-számláló, kerékpár minta.

 • Vélemények (1)

  • Thrupster

   Fast shipping. The goods are tracked. Good seller. I recommend it to everyone. Fast shipping. Item is tracked. Good seller. I recommend to everyone.

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek