Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő

Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő

2 654 Ft 2 523 Ft
Készleten
t532

Kompatibilis Márka: ZTE
Képernyő: ≥5"
Modell Száma: A ZTE Blade X Max Z983
Márka Név: OTOZISON
kezelési idő: A hajó belül 24.
szín: fekete
Típus: Érintőképernyő Digitalizáló Panel
Szolgáltatás után: Egyenként után-szolgáltatás
Termék modell: Amit kínálunk mindenféle alkatrészek mobil telefon
Minőség-Ellenőrzés : Jól vizsgázott a szállítás előtt

 • Érintőpanelen A ZTE Blade X Max Z983 Érzékelő Digitalizáló Első Üveg Képernyőn Flex Kábel ZTE Z983 érintőképernyő az Érintőképernyő

  Kompatibilis : A ZTE Blade X Max Z983

  Nagykereskedelmi : 10db/, több mint 30% kedvezmény, mint egy egyszeri vásárlás,Támogatás vegyes színű vásárlás.

  Kattintson az alábbi képre:

  Módosul módosul módosul módosul módosul módosul figyelem : Pls próbálni, mielőtt telepíti azt a telefonra,vagy nem fogadunk el semmilyen vita után.

  Miután megkapta a elemek,jobb, ha nem telepítése előtt a tesztet,akkor a link, hogy az alaplap teszt első, hogy győződjön meg arról, tökéletesen működik.ha nem jó a cseréje az LCD kijelzőn,akkor javasoljuk, hogy keressen egy szakmai karbantartó személy, hogy cserélje ki.

  Megjegyzés:

  1.Csak egy sor eszközt az összes csomagot.Ha megvásárolta a több képernyőn meg kell több szerszámkészletek, kérjük, jegyezze fel a rendelés, vagy küldjön nekünk egy e-mailt.Az eszközök a legtöbb ugyanaz, mint a szám a képernyőn. 2.Ha nem használható, miután megkapta a jól bevált a képernyőn,vagy ha bármilyen problémája van, kérjük, ne aggódj,akkor mondd meg azonnal, ahelyett, hogy hagyjuk a negatív visszajelzést, vagy nyisson meg egy vita,akkor kapsz egy elégedett megoldás ASP. 3.Meg tudod mondani nekünk, vagy hagyjon üzenetet a megrendelés, ha bármilyen más szüksége van,küldünk mint ugyanaz, ha megígértem neked.

  Az alábbi Feltételek A Jótállási:(kell, videó, fotó bizonyíték)

  (1).amikor megkapják a csomagot,a csomag megsérült.nem írja alá a csomag. (2).Megtalálod az elem sérült, amikor rést a csomagot.mutasd meg a vissza az lcd-n,van egy logó, hátul. (3).Megtalálni a termék nem működik, amikor a tesztet,de nem telepíti. (4).Rossz színek, vagy a modellek. (5).Még nem kapta meg a tételek.

  Az Alábbi Feltételek Nem Garancia:

  (1).Nem teszt az elemeket, mielőtt telepíti. (2).Nem működik, vagy sérült, mert a helytelen telepítés. (3).Ezeket a tételeket. (4).Nem kapta meg a csomagot, mert rossz címet vagy a telefonszámot.

  (5).Termék meghaladja a jótállási idő---3 Hónap.Termékek miatt sérült emberi okok miatt nem tartozik a jótállás hatálya alá.

  A Csomag Tartalmazza:

  1db * érintőmezős Képernyő Digitalizáló.

  Baráti Figyelmeztetés:

  1.Kérem, engedje meg, hogy egy kis színt változása különböző megjelenítési beállítást. 2.Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell óvatosan, hogy elkerülje a vásárlás hibák.

  3.Csak egy sor eszközt az összes csomagot.Ha megvásárolta a több képernyőn meg kell több szerszámkészletek, kérjük, jegyezze fel a rendelés, vagy küldjön nekünk egy e-mailt.Az eszközök a legtöbb ugyanaz, mint a szám a képernyőn.

  Köszönöm a vásárlást,üdvözlettel.

  Címkék: esetben mimax2, monitor beállítása, esetében mi max 3 eredeti, azt vezeték nélküli, cooque iphone 6, 2019-es subaru outback, samsung galaxy a30-as 64gb, megtiszteltetés, 8a szilikon, cctv a vezeték nélküli monitor, xlr a kerékpár.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek