DOPRO Elefántcsont 3 Rétegű LP Pickguard & hátlap Kapcsoló Üreg Kiterjed LP DOPRO Elefántcsont 3 Rétegű LP Pickguard & hátlap Kapcsoló Üreg Kiterjed LP

DOPRO Elefántcsont 3 Rétegű LP Pickguard & hátlap Kapcsoló Üreg Kiterjed LP

2 220 Ft 2 020 Ft
Készleten
t678

Modell Száma: pickguard
Márka Név: Dopro
Típus: Egyéb

 • LP Pickguard & hátlap/Kapcsoló Üreget Borító Készlet

  Szín: Elefántcsont 3 Rétegű (A készlet hatálya alá tartozó műanyag védőfólia)

  Anyag: Műanyag

  Ez a készlet elfér a legtöbb USA-ban Gibson Les Paul tökéletesen fúrás nélkül, de nem Epiphone Les Paul.Ha van egy Epiphone Les Paul, kérjük, látogasson el a boltba, hogy sorrendben a megfelelő dimenzió elemeket másik listáját.

  Tudsz e-mailt nekünk, hogy egy rajzot, fotót, ha szükséges erősítse meg a dimenzió

  Kérjük, vegye figyelembe, konzolt, illetve a csavarokat nem tartalmazza

  1x LP Pickguard

  1x LP Vissza Üreget Borító Készlet

  Fizetési kell kapott követő 7 napon belül aukció vége lett.küldünk, amint lehetséges fizetés után.

  Szállítás 2 munkanapon belül .A legtöbb elem keresztül szállítják rendes gazdaság Levegő Post nélkül nyomkövető referencia, ha azt szeretné, hogy adjunk egy nyomkövető utalás a csomag, további $4.00 szükség lesz a szállítás.Kérjük, fordítson nagy figyelmet arra, hogy ez a kifejezés a vásárlás előtt.

  Mi nem fogadja el kombinálni szállítás.Ha azt szeretné, hogy kérje nagykereskedelmi idézet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy erősítse meg a szállítási díjakat az első.

  A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.Ezek a díjak a vevő ' s a felelősséget.Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.

  Mi lesz a hajó, hogy a cím során megadott pénztár folyamat, sokkal inkább, mint a PayPal szállítási címet.

  Ez egy nemzetközi post Kínából Világszerte.A normális szállítási idő 10-20 munkanap az Egyesült Államokban pedig 15-25 munkanap hogy más országok, kérjük, nagylelkű értem.

  Ellenőrizze a rendelését azonnal megkapja őket.Összes követelés (sérült, hiányzó vagy rossz elemek) kell benyújtani számított 7 napon belül megkapja őket.

  Hibás Sorrendben:

  Ha a parancsot kapott egy gyári hiba, kérjük, írjon nekünk képeket a hibás elemet, azonnal.Meg kell, hogy küldje vissza a hibás részt, mielőtt a hajó, hogy a csere.Amint megkapjuk a hibás részt, illetve vizsgálja meg, majd egy csere úton.

  Sérült áthaladó:

  Vizsgálja meg a csomag(ok), mielőtt elfogadni.Ha bármilyen sérülést és/vagy a bizonyíték, hogy illetéktelen beavatkozás a külső csomagoláson meg KELL győződnie arról, hogy a szállítási személy tudomásul ezt a kárt a küldemény átvételét.Ha már biztos, hogy a megjegyzés a kárt a küldemény átvételét, mondja a szállítási sofőr, hogy nem fogadod el, hogy a sérült a csomag, akkor azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Amint erősítse meg, a fuvarozó, majd egy csere úton.

  Hiányzik A Parancsot:

  Ha kapott egy részleges érdekében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Ebben az esetben, kérjük, írjon nekünk képeket a részleges parancsot kapott.Amint erősítse meg a szállítási dept., szerzünk egy csere úton.

  Rossz Parancsot:

  Ha megjelenik egy olyan elem, amely nem megrendeli, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Ebben az esetben, kérjük, írjon nekünk képeket a tétel kapott.Amint erősítse meg a szállítási dept., szerzünk egy csere úton.

  Egy szó, Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba első!!mi megoldjuk a problémákat a lehető leghamarabb.Kérjük, ne nyissa meg a vita enyhén előtt lépjen velünk kapcsolatba, ez nem segíti elő, hogy megoldja a problémát.Köszönöm a megértést!

  Köszönjük az üzleti ügyfeleinkkel, ha teljesülnek a tételek, illetve szolgáltatás, kérem, hagyjon egy pozitív visszajelzést, illetve adja meg 5 csillagos minősítést pontszámokat.Ha problémája van, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az első a legjobb, hogy megoldja a problémákat.

  Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba Fogunk választ,akkor 24 órán belül.Kérjük, ellenőrizze a használati leírások előtt figyelmesen ajánlatot.

  Címkék: gitár, mandolin, LP Pickguard, üres pickguard, fekete telecaster gitárom pickguard humbucker, vissza a shell kapcsoló, szemüveg keret nélküli, pickguard, telecaster gitárom humbucker pickup, hátlap kapcsoló, lp lemez.

 • Vélemények (0)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek