Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben

Charmsunsleeve Az ASUS ZenBook 13 UX334FL Ultra-vékony Tok Fedelét,Mikroszálas Bőr Laptop Táska Ujja Esetben

7 347 Ft 5 877 Ft
Készleten
t688

Csomag: Igen
Mintázat Típusa: Szilárd
Modell Száma: Az ASUS
Márka Név: Charmsunsleeve
A nemek közötti: Unisex
Típus: Laptop Sleeve
Anyag: Mikroszálas
Stílus: Alkalmi

  • Funkció

    1. Anyaga: mikroszálas bőr, 2. Jellemzők: Ultra-vékony, könnyű, tartós, nem peeling, lehet mosni. 3. Jellemzők: A több, a bőr használják, annál jobban néz ki, de tartósabb, mint a bőr. 4. Testre a gép, a gép csak jó, tökéletes, teljes mértékben megvédeni a laptop.

    Címkék: fedezze zenbook, zenbook, az asus zenbook fedél eltávolítása, asos zenbook esetben, zenbook 14 esetben, esetben a zenbook, esetében az asus zenbook 13, az asus zenbook képernyő fedél, az asus zenbook borító, az asus zenbook 14 esetben 133.

  • Vélemények (1)

    Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek