5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge 5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge 5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge 5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge 5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge

5db/sok Kulcs shell üres Toyota COROLLA RAV4 PRADO CAMRY YARIS AVENSIS TÁVOLI kulcstartó esetben a 2 GOMBOT a JÁTÉK 43 penge

1 873 Ft
Készleten
t982

Gyártó Cikkszám: no
Anyag Típusa: műanyag
Testreszabási: Igen
Bankközi Rész Száma: no
Ország/Régió Autó Gyártása: Kína
A Többi Rész Száma: no
R/C Funkció: nélkül

 • Kérem, hasonlítsa össze gondosan az összes fénykép, mielőtt a megrendelés

  Ez egy tökéletes csere, törött burkolat, valamint az elhasználódott gombok

  Kérem, hasonlítsa össze gondosan a KULCS, FŰRÉSZLAP (különösen a ligetek), mielőtt a megrendelés

  (JÁTÉK 43)

  *Ez egy olyan piac után csere kulcstartó, nem jön minden belső elektronika,

  *Akkor is át kell, hogy belső meglévő távoli

  A penge elég lakatos

  *MINDEN TERMÉK ÚJ, NEM HASZNÁLT

  *Minden termék azonnali központ

  A kép a valós termék.Nem letölthető, az internet

  Kérem, hasonlítsa össze alaposan, mielőtt a megrendelés

  KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE, -

  Ez egy utángyártott elemet, majd nem OEM.

  Az elem nem minden márka logóját, vagy bármilyen branding, hogy megfeleljenek a Védjegy Törvény 1994.

  Az elem nem gyártott, vagy jóvá a gyártók szerepelnek az aukciós lista

  A tétel értékesítése szigorúan a legfontosabb felújítási célú, illetve nem az a célja, hogy egy csere része.NINCS belső (távoli / elektronika / transzponder chips/akkumulátor ) az egység belsejében.

  A csomag tartalmazza:

  5X Kulcs Shell

  Elem kép:

  Arról, hogy a szállítmány!

  Elem szállítják 7 munkanapon belül, ha a teljes kifizetés az állandó.Ha nem a tételek időben,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először,wil ellenőrizze megoldásához hamarosan.Válaszolni fogunk a mail a 48 órán belül, általában.néha van egy kis késés miatt a hétvégén vagy ünnepnap.Ha nem a mail után 48 órán belül,kérjük ellenőrizze a spam, vagy lépjen kapcsolatba velünk a más e-mail címet. (OROSZ ÜGYFÉL FELHÍVJUK A FIGYELMET, A VEVŐ NEVÉRE KELL A TELJES NEVET.)

  Vissza&Visszatérítés

  1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE.NINCS KIVÉTEL!Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.

  2. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a projekt.

  3. Mi visszatérítjük A TELJES NYERTES AJÁNLAT ÖSSZEGE kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészek, kiegészítők szerepelnek, MIUTÁN MIND a Vevő, illetve az Eladó megszünteti a tranzakció a vatera piacterén.VAGY dönthet úgy, hogy egy csere.

  Erről visszajelzést

  Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi!Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát.

  Lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!

  Címkék: autó modell toyota corolla, 2006-os toyota alphard, toyota corolla, ügy kulcs toyota, fő belépési corolla, camry játékautó, modell rav4, autó fedezet skoda, autó modell rav4, kulcs royora corolla.

 • Vélemények (1)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek